Pages Menu
FacebookTwitterRss
un slogan mediu de test!
Categories Menu

Home

Muncim cu pasiune fata de plante si natura

Suntem o companie de renume pe piata din Romania si ne laudam cu o experienta de peste 17 ani in domeniu, timp in care am reusit sa adunam un portofoliu consistent, ce cuprinde mii de clienti multumiti.

Muncim cu pasiune si cu dragoste fata de plante si fata de natura, principala noastra grija fiind ca produsele pe care le furnizam sa satisfaca pe deplin asteptarile si nevoile clientilor nostri. Importam plante de acvariu, plante de iaz si plante pentru terariu cultivate in Europa, toate produsele noastre fiind examinate cu atentie si pregatite cu grija inainte de a fi impachetate si livrate catre doritori.

Constiinciozitatea cu care ne facem treaba reprezinta cartea noastra de vizita si ne mandrim cu faptul ca avem o echipa formata din oameni pregatiti, cu experienta vasta in domeniu, gata sa ofere cele mai potrivite idei si solutii de amenajare.

Suntem deschisi pentru incheiere de parteneriate

De-a lungul anilor de activitate, Aqua Estetica a devenit un brand de referinta pentru cei care cunosc piata de distributie si import plante de acvariu, plante de iaz si plante pentru terariu.

Importam plante cu radacini din Europa si avem grija ca acestea sa ajunga in stare excelenta la clientii nostri. Dispunem de o gama variata de produse, actualizata incontinuu. Lucram in sistem en gross, cu clienti din toate colturile tarii si suntem deschisi oricand pentru incheiere de noi colaborari.

home_distributie

Ceea ce ne recomanda, pe langa calitatea excelenta a produselor nostre este faptul ca, fiind importatori directi si avand acumulata o experienta bogata, reusim sa oferim preturi foarte bune. In plus, echipa noastra de specialisti ofera suport in permanenta si este gata sa va ajute in orice problema.

In cazul in care va surade ideea unei colaborari cu noi, daca aveti intrebari sau vreti sa cunoasteti in detaliu care sunt beneficiile incheierii unui parteneriat, nu ezitati sa ne contactati.